AKTUELNO

Ponosni deda je presrećan što je Petar izašao iz porodilišta.

Dana Stojilković, ćerka Bogodljuba Karića, donela je pre nekoliko dana na svet sina Petra.

Bogoljub se tome, kao i svakoj prinovi u porodici Karić, neizmerno obradovao, pa je pripremio i poseban doček za prvog unuka kojeg mu je podarila Dana.

Nikola Stojilković, Danin muž, objavio je sada na svom profilu na Instagramu fotografiju na kojoj se može videti da je deda dekorisao dvorište na poseban način.

U bašti su postavljeni ogromni baloni u obliku slova kojima je ispisano "Dobro došao, Petre", što je Bogoljub sigurno uradio u dogovoru sa srećnim ocem.

- Dobro nam došao kući, sine - napisao je Nikola u okviru objave, dok se deda Bogoljub opet raspisao:

PROČITAJTE JOŠ: Anastasija organizovala žurku za drugaricu, ali je ona ZBOG OVOGA bila zvezda večeri! (FOTO)

- Dragi moji prijatelji, evo konačno dočekasmo i našeg Petra Karića Stojilkovića, unuka mog, kući sa našom Danom i našim Nikolom čuvenim Vranjancem. Tako da želim da sa svima vama podelim tu radost i da poželim i da vi uživate sa svojom decom i unucima i da ove mlade ženimo, udajemo, da rađaju decu, jer Srbija mora da radi, gradi i rađa! To je naša budućnost i naš uspeh. Volim vas sve i hvala vam ogromna na svim čestitkama, komentarima i porukama, zaista ogromno vam hvala. Daj vam bože zdravlja da vam se svima sve u životu pozlati i da svu ljubav svoje dece i svojih najbližih doživite i osetite kao i mi u našoj porodici Karić.

Autor: V. T.

#Bogoljub Karić

#Dana Karić

#Nikola Stojilković

#sin

'