AKTUELNO

Jelena i njen suprug su organizovali sve, a ona nije prestajala da plače.

Popularnom pevaču Mikiju Jevremoviću, koji je posle višednevne kome preminuo sredinom januara, danas je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju održan četrdesetodnevni pomen.

Foto: Pink.rs

Oko njegovog groba okupilo se tridesetak ljudi, prijatelja i članova porodice.

Foto: Pink.rs

Pomen je počeo u 11 časova, a sve oči bile su uprte u njegovu ćerku Jelenu Jevremović, koja je došla u društvu supruga. Osim njih, na groblju su i Mikijev brat i sestra, ali se pevačevi sinovi Đorđe i Stefan nisu pojavili.

Foto: Pink.rs

Iako, je bilo za očekivati da se na četrdesetodnevnom pomenu pokojnom pevaču pojavi neko od njegovih kolega to se nije dogodilo.

Foto: Pink.rs

Uplakana Jelena je pre početka pomena svima prisutnima podelila sveće, dok je njen suprug poslužio prisutne žitom.

Foto: Pink.rs

- Do danas sam se dobro držala, a od jutros mi baš nedostaje. Slušala sam njegove pesme od jutros. Do danas sam imala utisak kao da je tu negde. Od jutros nisam svoja - rekla je Jelena za portal Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Suprug koji je sve vreme bio uz nju najveća joj je podrška u ovom teškom periodu.

Foto: Pink.rs

- Suprug je moja druga polovina, on je moja duša. Ume da me nasmeje. Dovoljno je da me poljubi u čelo i meni je bolje. Moj suprug je objasnio starijem sinu Lazaru kako je deka otišao na nebo da svira gitaru i peva anđelima, a mlađi ima 3,5 godine pa njemu nismo govorili ništa - objasnila je Jelena.

Autor: J. V. - V. T.

#Groblje

#Jelena Jevremović

#Miki Jevremović

'