AKTUELNO

Iako zna koliko je loše stanje njenog oca, Jelena se nada oporavku.

Legendarni pevač Miki Jevremović već 15 dana se bori za život, nakon što je krajem prošle godine doživeo moždani udar.

Njegovo stanje se u međuvremenu pogoršalo, pritisak i temperatura su mu povećani u poslednjih nekoliko dana, a pevačeva ćerka Jelena Jevremović još se nada da će se njen otac oporaviti.

Tim lekara sa intenzivne nege danonoćno brine o njemu, ali je porodici zabranjeno da ga posećuje zbog virusa, dok njega u životu održavaju aparati.

Foto: Facebook

- Tata je i dalje na aparatima, u komi je i ne reaguje ni na šta. Da je dobro, nije. Njegova duša je trenutno u božjim rukama jer su lekari uradili sve što je bilo u njihovoj moći. Ostaje mi samo da čekam, a ta agonija ubija. Budim se u nezivesnosti, a svaki put kada mi zazvoni telefon štrecnem se i očekujem da će mi javiti najgore vesti. Koliko god da sam optimista i verujem da su čuda moguća, više ne znam šta mogu da očekujem. Bila sam bolesna i pod virusom, zbog čega mi je bilo zabranjeno da ga posećujem. Stric Zoran odlazi svaki dan da se raspita kod lekara za tatino stanje, ali su odgovori stalno isti i obeshrabrujući - kaže Jelena.

Pričajući o stanju svog oca ona se i rasplakala.

Foto: Printscreen

- Izvinite što plačem, ali više ne umem da budem jaka. Plačem na ulici jer ne mogu da se kontrolišem. Pre nekoliko dana sam sa bratom Stefanom otišla da ga posetim i pozlilo mi je. Sliku kako bespomoćno leži ne mogu da izbacim iz glave. Takvo stanje može da traje ko zna koliko. Lekari možda neće ni da mi kažu istinu jer su videli u kakvom sam stanju - priča Mikijeva naslednica.

Ona kaže da ne kupuje novine i ne čita vesti jer joj je previše bolno kada vidi fotografiju svog oca, a ne zna da li će on ikada više progovoriti, a kamoli zapevati.

- Znam da i kada bi se probudio, usledio bi težak i dug oporavak, ali to nije bitno, makar bi bio budan i sa nama. Mogla bih da mu kažem toliko toga što nisam, a želim. Još čekam svoju šansu da podelim sa njim ljubav koju osećam - kaže Jelena.

Foto: YouTube screenshot

Sonja Đorđević Kuler, bivša Mikijeva supruga, sa kojom ima ćerku Jelenu i sina Stefana, kaže da gubi nadu u pevačev oporavak.

- Bila sam u bolnici i razgovarala sa lekarima, ali ništa dobro vam ne mogu reći. Oduvek sam bila optimista, ali posle razgovora sa lekarima sam veoma tužna. On, nažalost, nije dobro, njegova borba još traje, ali to nije dovoljno. Nažalost - zaključuje  Sonja.

Autor: V. T.

#Jelena Jevremović

#Miki Jevremović

#Otac

#pevač

#ćerka

'