AKTUELNO

Nije znao šta ga je snašlo!

Zadrugarka Maja Marinković uzburkala je strasni među pojedinim učesnicima otkad je zvanično postala regularna takmičarka najgledanijeg rijalitija, a za veoma kratko vreme uspela je da se prilagodi svim uslovima i samim tim pokaže ko joj od cimera prija, a ko ne.

Međutim, došlo je do naglog preokrata u toku jučerašnjeg dana, kada su je pojedini takmičari napali da sa prikrivenom namerom vređa zadrugarke koje su u priči sa Vladimirom Tomovićem, a sve zbog simpatija koje gaji prema njemu, što je i otvoreno priznala.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo tim povodom kontaktirali njenog oca, Takija Marinkovića koji nam je objasnio zbog čega se stiče takav utisak o njoj.

Ja mislim da ona ne vređa nikog, sa Minom ima neke neraščišćene račune, pa je zbog toga sa njom ušla u konflikt. Ivu je napala baš zbog Mine, zato što se druže. Maja je u Zadrugu ušla naoružana informacijama o Ivi, zato što su joj neki prijatelji iz Hrvatske rekli ko je ona i šta je - rekao je Taki.

Iako je tvrdila da ona neće biti jedna od onih sa kojom će se Vladimir poigravati, Maja je prethodne noći poklekla i uvukla mu se u krevet. Kamere su usnimile i prvi poljubac koji je pao između njih, a Takiju nije bilo svejedno kada smo ga o tome obavestili.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam video taj poljubac, spavao sam noćas čim se završila Zadrugovizija. Ja nju takvu ne poznajem, ne znam šta se desilo. Ali, ona radi onako kako je srce vodi i ja kao njen roditelj ne mogu ništa da kažem, osim da moram tome da se priklonim - rekao je Taki, a onda otvoreno priznao šta će uraditi ukoliko Maja uradi nešto što bi njega u neku ruku razočaralo.
Uveo bih ja njoj sankcije, ne bih joj slao garderobu, pa neka se zamisli. Ipak, mi živimo u maloj sredini i ne bi bilo lepo da uradi nešto nebulozno, a još i da se bahanališe. Ona je bila godinu dana unutra, bila je peta i šta sad treba? Da baci sve u vodu zbog neke gluposti - bio je iskren Taki.

Foto: TV Pink Printscreen

Taki je iskreno priznao i čega se njegova ćerka najviše plašila pre samog ulaska u Zadrugu, a nije sakrio da i on stiče isti utisak kao i mnogi kada je u pitanju Vladimir.

On je sve devojke povredio unutra, on igra igru. E sad, da li je Maja igra, to ne znam. Dobila je ona vetar u leđa samim tim što je prošle sezone bila peta, sad je ona mala zvezdica. Sviđa mi se što je to što jeste, ona se samo malo plašila da je Saška ne napadne i Đedović, kao i Miljana koja je nju prozivala zbog Zole - rekao je za kraj Taki.

Autor: K.R.

#Zadruga

'