AKTUELNO

Nije znao šta ga je snašlo.

Zadrugar Miki Đuričić imao je priliku da gostuje u najgledanijoj emisiji ,,Zadruga narod pita", a gledaoci kraj malih ekrana željno su iščekivali da se jave telefonskim putem i postave mu nekoliko pitanja uživo.

Međutim, javila se jedna gledateljka koja je imala želju da sazna ko je tokom njihovog učešća u Zadruzi ukrao neseser Sare Reljić. On je bio šokiran ovim pitanjem, ali joj je ukratko odgovorio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mislio da je ukrala jedna osoba, ali se ispostavilo da nije. Koga briga za Sarin neseser, dešavale su se mnoge stvari. Sumnjao sam na jednu osobu, ali na kraju to nije bilo tako - rekao je Miki.

Na iznenađenje mnogih, on je morao da otkrije javnosti jednu od najneprijatnijih situacija koja mu se dogodila otkad je napustio Belu kuću, a vezana je za zadrugara kojeg nije želeo da spominje.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan zadrugar pokušao je da me diskredituje preko svojih fanova. Ne postoji nešto što je neko uradio, a da se za to ne zna. Meni su slali skrinove da je zadrugar rekao da sam pričao loše stvari o nekoj deci koja su stradala. Mene su zvali i pretili su mi. Ostavite ljude da počivaju u miru, ja sam samo rekao da je greota. Ako postoji snimak da sam ružnu reč rekao o tome i o mladim ljudima koji su stradali. Taj zadrugar mi je napravio probleme, slao je njihovim porodicama stvari koje su neproverene. Vi treba da odgovarate za lažne informacije. To je jako ružno, oni duguju izvinjenje, jer su to izmislili. Ja sam pre 10 godina imao sukobe sa nekima dok su bili živi, a oni to koriste. Nemam potrebu da se izvinim, jer ništa nisam rekao. Ja sam zvao ljude iz produkcije, oni su rekli da ništa od toga nemaju i da nije snimljeno. Taj zadrugar je opsednut sa mnom, spekuliše i priča raznorazne laži - rekao je Miki koji je insistirao da se na te spekulacije stavi tačka.

K.Ristić

#Miroslav Miki Đuričić

'