AKTUELNO

Neće više da ćuti!

Tokom žurke koja je održana u utorak veče, a na kojoj je zadrugare zabavljao di-džej Arsa, Filip Đukić i Ivana Šopić odlučili su da odnove svoju emotivnu romansu. To je veoma teško palo Milici Kemez, koja je sinoć završila u suzama.

Foto: TvPink Printscreen

Inače, Milica i Filip u nekoliko navrata imali su intimne akcije pred kamerama, a kako na ovo ponovno pomirenje Đukića i Ivane gleda Miličina podrška odlučili smo da proverimo. U razgovoru sa ekipom portala Pink.rs, Miličina drugarica i koleginica ističe kako smatra da ju je Filip iskoristio.

Foto: Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: IZREŠETALA GA! Nakon sočnih poljubaca Ivana Šopić PRIDIKOVALA Đukiću zbog S*KSA sa Kemezovom, on joj se pravdao: NE SEĆAM SE! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Želeli smo da čujemo i da li se Milica Kemez i Ivana Šopić poznaju od ranije, pa su sada odlučile jedna drugoj da se pred kamerama "Zadruge" oko istog momka. Miličina koleginica rekla je i da li očekuje da će njih dve sada ulaziti u žestoke sukobe zbog Đukića.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: OPROSTILI SMO JOJ 100.000, NIJE UPLATILA NI EVRO: Sukob kompozitora i pevačice se nastavlja, otkriven tačan iznos preostalog duga i SVI DETALJI SPORNOG UGOVORA (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Filip Đukić

#Ivana Šopić

#Milica Kemez

#Rijaliti Zadruga

'