AKTUELNO

Nije više mogla da ćuti!

Odnos Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković svakodnevno intrigira javnost, pogotovo zato što mnogi žele da vide da li će se među njima nešto desiti ili će ostati samo prijateljice. Međtuim, očigledno je da se tu već dešavalo nešto što nismo znali, a što je, na iznenađenje mnogih, Sanja priznala!

Foto: TvPink Printscreen

U razgovoru sa Milanom Miloševićem, ona je otkrila sve detalje njihove veze i odnosa:

Nisam mogla više da ćutim i gledam kako Jovanu osuđuju, a mene nazivaju folirantom i smatraju me lošim čovekom. Da, tačno je da se moj život promenio od tog 28. septembra, kad smo nakon jedne žurke nas dve bile intimne. To je u suštini i jedino što sam do sad priznala, a desilo se mnogo toga između nas dve što želim sad da potvrdim. Iako sam i do sada milion puta to poželela. Znam da će moji svi burno reagovati, ali ja Jovanu volim i kada sam nasamo sa njom osećam se kao da sam sa muškarcem. Teško mi je kada je gledam kako se sama muči i bori sa predrasudama, a direktno zbog mene i to što me štiti od svih i upravo zbog toga sam i rešila da progovorim. Ja želim da nastavim da se viđam sa njom i napolju, ali se plašim da se ne ponavljaju iste stvari kao i ovde, da ljubomoriše i pravi scene, po mom mišljenju, ni zbog čega. Da, želim vezu sa njom - priznala je Sanja.

Foto: e-stock Miloš Rafailović/Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: Tomislav BACIO OKO NA Saru, pa joj se OBRATIO SLATKOREČIVO? Ona mu ODBRUSILA: Samo Vojke i to je to! (VIDEO)

Da li će se Matora sada napokon smiriti i da li će joj biti lakše kada zna da je i Sanji stalo do nje, videćemo.

Autor: Pink.rs.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'