AKTUELNO

Bivša zadrugarka je istakla da se konačno sve stabilizovalo.

Dragana Mitar, bivša zadrugarka i modelsca je prošla pravi pakao sa svojim još uvek zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem. Naime, Siniša je pre nekoliko nedelja izbacio stvari njenog sina i nje iz zajedničkog stana i ostavio je bez krova nad glavom.

Mitrova je za portal Pink.rs priznala da se sada situacija napokon sredila i da je ona našla dom za sebe i svog sina, kao i to da je njena komunikacija sa Sinišom svedena na minimum.

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva/Facebook, Printscreen TV Pink

Super sam, nadam se da tako i izgledam, tako se i osećam. Mislim da su se kockice konačno složile. Jesam, našla sam stan, sve smo sredili, ostale neke stvari rešavaju advokati, mislim da će to sve doći na svoje - ispričala je Dragana, a onda dodala:

Foto: Pink.rs/M.Popović

Čuo se sa maleckim preko telefona, to im je komunikacija. Ja se trudim da sve to bude svedeno na minimum, samo ono što se tiče Jovana. Neprijatnosti nije bilo, svako je na svojoj strani, tako je najbolje - rekla je Dragana u intervjuu za Pink.rs.

Pročitajte još: EMOTIVNIJE OD TITANIKA! Rastanak sa Zolom potpuno slomio Miljanu! Kulićeva se GUŠILA U SUZAMA, pa dozivala Čolića: BEBO, VOLIM TE! (VIDEO)

Podsetimo, Dragana je na žurku povodom 25 godina  postojanja TV Pink došla u pratnji "gospodina Torte". Da li su njih dvoje zajedno ili joj je on samo podrška ostaje da saznamo, a ono što je evidentno jeste da su njih dvoje su bili veoma raspoloženi i nasmejani, o čemu svedoči i fotografija ispod teksta.

Foto: Pink.rs/D.Božović

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. Božović

#Dragana Mitar

'