AKTUELNO

Bivša zadrugarka je istakla da su njih dvoje sve stekli zajedno, a sada ju je ostavio na cedilu.

Dragana Mitar je u večerašnjem izdanju emisije "Zadruga - narod pita" otvorila dušu pred milionskim auditorijumom i s knedlom u grlu pričala o početku svoje veze sa Sinišom Dragutinovićem, sa kojim je od nule počela život.

Naime, bivša zadrugarka je istakla da je na početku veze sa Sinišom živela kao podstanar, da bi kasnije u braku sve stekli zajedno, a sada ju je ostavio na cedilu.

Foto: TvPink Printscreen

Kada sam ja njega upoznala, on nije imao ništa. On je živeo kod bivše žene u stanu koja ga je izbacila iz tog stana. On i ja smo otišli u podstanare, pa smo uz pomoć roditelja kupili stan, pa kada se njemu poboljšalo radno mesto, onda smo kupili drugi stan, to je stan gde sam ja živela. Onda je tokom razvoda njegova žena je tražila tu imovinu, žena ga je tužila za te stanove. On je kupio te stanove na kredit baš iz tog razloga da to ne bi delio sa njom. Z*znuo je i svog sina. Ko će taj kredit da otplaćuje? - On će otplaćivati ili ta njegova supruga. Ja ne znam šta on hoće. Da me iznervira? Ništa nije bio bolji ni prema prvoj ženi. Ja ne znam šta je sa njim. Sve što smo imali, sticali smo zajedno. Meni ne treba njegovo prezime, ne želim ni da pričam sa njim. Za mene je ovo dno dna - pričala je Dragana sa suzama u očima.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Dragana Mitar

'