AKTUELNO

Lepa Alesandra sa velikim uspehom gradi karijeru plus sajz modela, a do sada je radila za mnoge internacionalne brendove.

Alesandra Garsija Lorido (25) ćerka holivudskog glumca Endija Garsije, polako ali sigurno gradi karijeru plus sajz modela, a njene fotografije našle su se i u italijanskom "Vogu".

Lepa Alesandra nosi konfekcijsku veličinu 40, a do sada je radila za mnoge internacionalne brendove. Međutim, ono što je izdvaja od ostatka devojaka poput nje je činjenica da je pozitivnim stavom stekla na hiljade obožavatelja na Instagramu.

Alesandra je do sada radila kampanje za "Lejn Brajant", brend veša ''Simply Be'' i ''Wet’n’Wild'', a u intervjuu za magazin "Slink" ćerka Endija Garsije poslala je snažnu poruku svim ženama širom sveta.

Želim da se žene svih veličina osećaju dobro jer je to način da proslavimo različite tipove tela i pokažemo da svako može da bude seksi i samouveren u svojoj koži - rekla je ona.

Alesandra se zalaže za uvođenje različitosti u modnoj industriji, pa je tako pisala otvoreno pismo njujorškoj Nedelji mode, u kojem je apelovala da angažuju manekenke različite veličine.

Autor: M. K.

#Endi Garsija

#Manekenka

#glumac

'