AKTUELNO

Šou u najavi!

Drvo mudrosti pozvalo je Miljanu Kulić u Rajski vrt, kako bi sa njom porazgovaralo o proteklom izboru za mis i mistera "Zadruge 3", na kojem je Miljana osvojila prvo mesto od strane publike.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ili odradim kako treba ili ne uradim nikako. Radila sam spontano, jednostavno sam bila na visini zadatka. Mama se naljutila. Ja sam u podsvesti znala da se će da se naljuti. Drago mi je što sam ponela titulu misice od strane publike, opravdaću je do kraja godine kada budem smršala. Hvala i novinarima koji su glasali za mene. Vladimir se meni izvinio za ono što mi je rekao i ja njemu, pružili smo ruku jedno drugom i zakopali ratne sekire. Porodice neću spominjati, čak me zaboli kad se Gagiju spominje Luna. Toliko nisko ne treba da udaramo. Ja se kajem Drvence. Evo sada sam i sa Mirkom u dobrim odnosima. Želim da se zezam u ovom rijalitiju - ispričala je Miljana, pa otkrila zašto je Iva Grgurić sa njom u Rajskom vrtu:
Imam jedan predlog, Iva hoće nešto da ti kaže.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto smo dobili i Vlado i ja boravak na Rajskom ostrvu, a pošto je on mene uvredio i rekao da hoće da proda tu kartu 2.500 dinara, ja bih da prodam kartu Miksi za 100 dinara. A da Vladimir ne zna, mislim da bi to bilo izvaredno za gledaoce. Prodam joj kartu i biće šou - otkrila je Iva svoj plan.
Jedini uslov da se to ispuni je da to bude tajna, ali moram da razmislim. Već vas mnogo zna. Ako to uspe da ostane tajna, morate se potruditi da to više niko ne sazna. Miljana moraš odmah doneti novac i platiti - odgovorilo je Drvo.

Foto: TvPink Printscreen

Da li može za 80, mnogo mi je za 100? - cenkala se Miljana.
Hajde da se nađemo na pola puta, 90 - odgovorila je Iva i dogovor je pao.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je zatim nahvalila Stefana Karića kod Ive, a zatim osula paljbu po Tomoviću, za koga je ponovila da sumnja da misli da je biseksualac i da samo glumi ljubav po rijalitijima sa devojkama, kao i da smatra da nikada neće imati intiman odnos u "Zadruzi 3" ni sa jednom devojkom.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Iva Grgurić

#Miljana Kulić

#Vladimir Tomović

#Zadruga 3

'