AKTUELNO

Ludnica u najavi.

Jedan od najglasnijih učesnika "Zadruge", koji je tu uvek kada treba da se priskoči u pomoć drugima, Miroslav Miki Đuričić, danas puni 41 godinu.

Ipak, njegovi cimeri ne znaju za to, jer on nikome nije rekao, verovatno ne želevši da od toga pravi famu.

Foto: TvPink Printscreen

Ali Veliki šef nije zaboravio ni na njega, pa će posle Lune Đogani, Mine Vrbaški i Marka Janjuševića Janjuša i Miki dobiti svoje rođendansko iznenađenje.

Naime, za njega će biti organizovana žurka koja će ga oduševiti iz nebrojeno mnogo razloga iako je želeo da sakrije da mu je rođendan.

Foto: Pixabay, Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: NA KORAK DA ODUSTANE OD SVEGA! Andrijana pala u OČAJ: Imam želudac za mnoge stvari, ali NEĆU DA ŠIRIM NOGE! (VIDEO)

Budite večeras uz televiziju Pink i "Zadrugu" i saznajte o čemu se radi i kako će Miki reagovati, jer će se o ovoj večeri pričati danima. Osim toga, ne propustite ni Amidži šou, koji startuje u 23 časa, jer će upravo Miki napustiti najgledaniji rijaliti u regionu kako bi gostovao kod Ognjena Amidžića, gde će zajedno sa svojim bendom sačinjenim od Andrijane Radonjić, Nadežde Biljić i Sanje Stanković, nastupati, dok će mu se za to vreme spremati nešto što nije mogao da zamisli ni u najluđim snovima.

Autor: V. T.

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Rođendan

#Žurka

'