AKTUELNO

Ovaj peh je nije omeo da zapali masu.

Jedna od trenutno najpopularnijih pevačica u regionu Maja Berović zatvorila je treće veče festivala "Music Week" koji se odigravao na beogradskom Ušću. Pevačica je imala spektakularan nastup, a ono što je pre svega sve obožavaoce oduševilo jeste sam dolazak na scenu.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Pročitajte još: SVI SU MISLILI DA SE PROMENIO, ALI... Darko Lazić otkrio DUGO SKRIVANU TAJNU! Šokiraćete se kad čujete o čemu je reč! (VIDEO)

Naime, Maja se na binu spustila uz pomoć sajle, ali ne tako lako. Dok se spuštala uz pomoć sajle, umeci od kojih je napravila dug rep su se u jednom trenutku zakačili za istu. No, pevačica ovome nije davala značaj, već je pokušala elegantno da se spusti na binu kao da se ništa nije desilo.

Foto: Kurir

Maja je imala sreću što su se vlasi umetaka zakačili za sajlu, a da je to bila njena prava kosa, evidentno je da bi bilo velikih poteškoća i da se ne bi sa lakoćom i osmehom spustila na binu. Uprkos nenadanom pehu, Maja se ponela kao pravi profesionalac i nasmejana zabavljala publiku na Ušću svojim hitovima.

Pink.rs

#Maja Berović

'