AKTUELNO

Nije se potresla.

Kada uradite nešto što je dobro i kvalitetno, male su šanse da to ostane nezapaženo. U prilog ovoj priči ide i tema o kojoj se poslednjih dana priča po estradnim kuloarima, a u kojima je Maja Berović glavna ličnost.

Foto: Privatna arhiva

Naime, pesma ''Balmain'' koja se našla na Majinom novom CD-u, a koji potpisuju Jala Brat i Buba Koreli, zapala je za oko slavnom američkom reperu Kris Braunu, koji je pesmu ''ukrao'' bez kakvog kontakta sa popularnom pevačicom i njenom ekipom.

Maja Berović obaveštena je o postupku planetarno popularnog kolege, a čitavu situaciju komentariše na sledeći način:

Pročitajte još:OČAJNA ZBOG RASKIDA: Jelena Krunić U SUZAMA, bivši dečko joj napravio PAKAO OD ŽIVOTA! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

- Da, Kris nam je ukrao pesmu i nije ni okom trepnuo. Sa jedne strane to je veliki uspeh, kada neki američki izvođač čuje, pa još i uzme tvoju pesmu, ali sa druge strane niko nas nije kontaktirao kako bi otkupio autorska prava ili dobio dozvolu - rekla je Maja.

Ipak, popularna pevačica ne planira da tuži ovog poznatog repera, iako bi mogla dobiti ozbiljnu odštetu za to.

Foto: Printscreen Youtube

- Ma ne, ja i ne razmišljam o tome. Čoveku se svidela, uzeo je pesmu, pa neka mu. Nemam zaista vremena da ga gubim po sudovim - istakla je Maja.

Obzirom da sprema veliku američku turneju sa Jala Bratom i Buba Korelijem, ko zna, možda se i sretnu negde sa Kris Braunom. Nikad se ne zna!

Autor: Pink.rs

#Maja Berović

#pevačica

'