AKTUELNO

Strasti se i dalje ne smiruju!

Iako je posle niza skandala usledilo zatišje, rat na relaciji Ana Korać - Filip Mijatov ne jenjava! Filip je jedva dočekao da zgodna Ivanjičanka, koju je javno optužilo za bavljenje prostitucijom, napusti "Zadrugu" kako bi dodatno produbio njihov sukob i poslao joj direktnu poruku putem društvenih mreža.

Foto: Pink.rs, Printscreen Instagram/filip_mijatov

- Da svi znaju koja si gadura, prostitutko prljava i lenja - napisao je Filip Ani, uz tekst koji govori o tome kako Koraćeva izgleda bez šminke.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, tu se nije zaustavio, već ju je javno pozvao da kontaktira advokata i uputi mu tužbu, budući da je u "Zadruzi" najavila da će se zbog svega što je o njoj izneo u javnost naći na sudu.

Sada možete da se slikate sa elitnom prostitutkom Anom Korać. Čestitam k*rvi 10. mesto... Molim prostitutkinog advokata da se javi, na koju adresu da pošalje tužbu - apelovao je Mijatov.

Foto: Printscreen Instagram/filip_mijatov

Podsetimo, on je u više navrata u javnost izneo dokaze da je Ani uplaćivao velike količine novca. Takođe, tvrdi da ju je finansirao, plaćao stan, sa njom imao intimne činove koje je povremeno morao i da plati. Ana je, s druge strane, sve njegove navode demantovala i prozvala ga psihopatom.

Pink.rs

#Ana Korać

#Filip Mijatov

'