AKTUELNO

Strasti se ne smiruju.

Strasti se ne smiruju nakon nedavno održanog nacionalnog izbora za srpskog predstavnika na ovogodišnjoj Evroviziji. Nakon što je Danijel Pavlović javno izvređao Ivanu Peters zbog toga što mu je, kao članica stručnog žirija, dala samo četiri poena, oglasila se i Maja Nikolić koja tvrdi da su Sanja Ilić i grupa "Balkanika", koji su odneli pobedu s pesmom "Nova deca", zaslužili momentalnu diskvalifikaciju.

BESAN ZBOG OCENE ŽIRIJA: Danijel Pavlović napravio SKANDAL, izvređao Ivanu Peters: Nemaš M*DA, samo se blamiraš! SRAM TE BILO (FOTO)

Foto: Youtube

Razlog zbog kojeg se Maja pobunila je taj što su, kako ona tvrdi, članovi grupe "Balkanika" pevali na plejbek, što se kosi sa svim jasno definisanim pravilima festivala.

Foto: Youtube

- Evo kako se pobeđuje u Srbji! Svi uživo pevali, jedino pobednici na plejbek! "Fer borba", nema šta - napisala je Maja u opisu video snimka nastupa Sanje Ilića i "Balkanike" na čijem je početku jasno uočljiv mikrofon pevačice Danice Krstić, što nije bio slučaj na samom kraju pesme.

Kao da snimak nije dovoljan, Maja je na svom nalogu na Instagramu objavila i fotografije Danice Krstić koje govore u prilog njenim tvrdnjama, koje je dodatno obrazložila.

Ovako se na plejbek pobeđuje na Beoviziji. Devojci je ispao mikrofon i otpevala je pesmu do kraja bez mikrofona... Dakle, usnimljeni svi prvi vokali, "lid" vokali, dok je pevač pevao preko svog "lida", odnosno usnimljenog prvog vokala. Propozicije su da se isključivo peva uživo, a ne preko svog nasnimljenog prvog vokala. Dokaz za plejbek je da je pevačica Balkanike otpevala jednako glasno pesmu do kraja i onda kad joj je pao mikrofon. Ovo zaslužuje diskvalifikaciju! Nas šesnaestoro ostalih učesnika pevalo je isključivo i samo uživo! Sramota za Balkaniku! Treba da se stide zbog prevare i nefer borbe! Srbijo, probudi se! Ovo je bruka! Idemo do Lisabona na ovako sraman način - optuživala je Maja, a da li će se na ovome zaustaviti ili će isplivati još neke intrige i tajne nacionalnog izbora za srpskog evrovizijskog predstavnika, ostaje da se vidi.

D. T.

#Evrovizija

#Maja Nikolić

#pevačica

'