AKTUELNO

Njegova izjava nakon što je izveo sina iz porodilišta izazvala je burne komentare.

Darko Lazić u pondedeljak je dobio sina, kada se njegova verenica Marina Gagić porodila i na svet donela Lazićevog naslednika, kome su ponosni roditelji dali ime Aleksej.

Foto: TvPink Printscreen

Pevač je juče izveo Marinu i Alekseja iz porodilišta, a on nije skrivao zadovoljstvo, ni osmeh sa lice. On je okupljenim novinarima vrlo rado odgovorio na sva pitanja, a zatim se zajedno sa svojim naslednikom uputio u rodni Brestač.

Idemo kući, hvala Bogu, sin je na taju, liči, liči, kosicu ima na mamu. Ja sam presrećan pošto sam dobio sina, sina sam želeo ceo život i svaki otac želi da ima sina. I ćerkica je lepa vest, ali sin je nešto posebno, ja sam jako uzbuđen i ne znam šta da vam kažem. Lorena voli decu i jedva je čekala da dobije batu. Žurka će u sredu. Ja sam u menjanju pelena već iskusan, ali i Marina je, tako da to neće biti problem - rekao je juče ujutru Darko.

Foto: Instagram

Ova njegova izjava izazvala je pravu pometnju na svim društvenim mrežama, a Lazića su najviše osudili Tviteraši, koji su pevača stavili na stub srama zbog jedne rečenice.

''Strašno je što u 21. veku i dalje postoje roditelji kojima je ćerka lepa vest, ali sin je nešto posebno", "Strašno je uopšte da roditelji prave razliku među svojom decom", "Vole očevi ćerke, ali su sinovi ponos", "Na kraju će od sina napraviti drugog sebe, a svi znamo da on nije baš i neki primer", samo su neki od komentara na društvenim mrežama, koje ne prestaju da bruje o Darku već 24 sata.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZAVRŠILA U MUZEJU SAVREMENE UMETNOSTI! 'Zidovi' Dare Bubamare na izložbi! (FOTO)

Podsetimo, Lazić iz braka sa koleginicom Anom Sević ima petogodišnju ćerku Lorenu, koja je juče proslavila rođendan, ali pevač se nije pojavio na slavlju.

R. L.

#Darko Lazić

'