AKTUELNO

Pevačica je izazvala burne reakcije posle svojih izjava.

Pevačica Katarina Grujić izjavila je da ne bi nikada pevala po kafanama, nego samo po klubovima, jer joj se ne dopada ponašanje gostiju na ovim mestima, a koleginice koje dopuštaju da ih gosti pipaju, ona bi, kako kaže, išamarala.

Foto: Promo

- Nikada ne bih pevala u kafančugama, ja pevam uglavnom u klubovima gde ljudi znaju da se ponašaju. Razne nazovikoleginice dozvoljavaju da ih tamo polugole drapaju i vataju. Nikada to sebi ne bih dozvolila! Pa ja da vidim neku tako nazovipevačicu kako se guzi gostima i dozvoljava da je drapaju, ja bih je prva išamarala. To mi je katastrofa! - izjavila je Kaća.

Kada je ova njena izjava došla do njenih koleginica Jasne Milenković Jami, Zorice Marković, Vesne Vukelić Vendi i Katarine Živković, sve četiri su reagovale drugačije.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Ne mogu da se osetim prozvanom. Katarina zna na čiju adresu je to rekla, ali na moju sigurno nije. Nisam došla iz ruralnih krajeva, ja sam Beograđanka, i vodim računa o svom ponašanju - rekla je Jami.

Foto: Andrej Nihil

- Publika u klubu i kafani je potpuno ista. Otkad ja držim kafane, niko nikad nije pipao pevačicu, niti maltretirao muziku. Kaću volim, ima pravo na svoje mišljenje, kao i da izabere gde će da peva - objasnila je Zorica.

Foto: Pink.rs

- Pevati u kafani je isto što i biti rektor na univerzitetu, a primer za to je doktor kafanskog života Toma Zdravković. A nastupati po mračnim, hladnim klubićima, gde si marioneta, tu može da peva svako. To su bezlični dosadnjakovići, koji nikada ništa u životu neće znati ni naučiti - nije birala reči Vendi.

Foto: E-stock

- Prošlo je vreme birtija u kojima su gosti mogli da prilaze pevačima. Svaka kafana u Beogradu ima neki nivo. Svaka pevačica koja ima karijeru bira mesto na kom će pevati - objasnila je Živkovićeva.

Autor: Pink.rs

#Jasna Milenković Jami

#Katarina Grujić

#Katarina Živković

#Vesna Vukelić Vendi

#Zorica Marković

#pevačica

'