AKTUELNO

Njegovo ime se veoma često pominje u Beloj kući

Stanija Dobrojević ne može da se pomiri sa činjenicom da ju je, sada već bivši dečko Vladimir Tomović javno ostavio zbog nekih poteza koje je napravila, a koje se njemu ni najmanje nisu dopali.

Foto: Pink.rs

Ona je zbog njega čak usla u sukob sa Eleonorom Miljković, te ju je nazivala pogrdnim imenima, a sve zbog navodnih poruka koje je Eleonora slala Tomoviću na društvenoj mreži Instagram, gde je on bio prinuđen da je blokira.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Norina priča uzburkala je javnost, a kada je Miljkovićeva otkrila da Vladimirovi navodi nisu istiniti i da su njih dvoje imali komunikaciju pred njen povratak u "Zadrugu 2", Dobrojevićeva se strašno razočarala.

Mi smo kontaktirali Vladimira kako bismo sve nedoumice konačno razrešili, a on nas je iznenadio svojim pitanjem: ,,Ne poznajem devojku, ko je ona"?

Foto: Privatna Arhiva/Vladimir Tomović

Tomović je zatim ipak odlučio da stane na put svim glasinama koje nemaju nikakve veze sa istinom, pa je otkrio u kakvim je odnosima bio sa Norom.

Nikada u životu je nisam nazvao pogrdnim imenom. Istina je da mi je poslala poruku, istina je da sam je blokirao, istina je i da mi se javila pre povratka u "Zadrugu" da prenese neke informacije ljudima i to je to - rekao je Vladimir.

Foto: Printscreen Instagram/TvPinkPrintscreen

Podsetimo, prema Stanijinim rečima Tomović je u komunikaciji sa njom Eleonoru nazvao ,,k*rvom", dok je Nora hvalisavim tonom pričala o njemu govoreći da je njihovo dopisivanje zasnovano na prijateljskom odnosu i da će o tome progovoriti tek kada on da odobrenje.

K. Ristić

#Eleonora Miljković

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'