AKTUELNO

Veoma burno veče u Beloj kući.

Emisija ,,Pretres nedelje sa Milanom" započela je veoma burno, a u tom smeru je i nastavljeno. Posle žestoke svađe Suzane Perović i Mikija Đuričića usledio je novi sukob!

Ljuba Pantović, kao jedna od jačih indijanki, ustala je i žustro prokomentarisala suprotničko pleme kauboja. Kako je već poznato, međuljudski odnosi u plemenu sa divljeg zapada mnogo puta su bili tema sastanka, a sada je Pantovićeva njih okarakterisala kao ,,kompleksaše".

Foto: TvPink Printscreen

Imaju problem sami sa sobom, iskompleksirani su! Oni treba da razreše prvo probleme između sebe. Mi smo pozitivno odgovarali na svaku prozivku ili pecku! Najveći sukob u kući je između Davida, Karađorđa i mene. Zorica je ustala na to i rekla da ućutimo, i to smo uradili! Ima kauboja koji su iznenadili, ali ostali bi trebalo da nauče šta je timski rad. Iz podsvesti dolazi mnogo toga, a vama kompleksi izbijaju na uši - odbrusila je Ljuba.

Lepi Mića kao vođa kauboja, sada odbačenih zadrugara, ušao je u sukob sa Ljubom, jer je želeo da odbrani svoje pleme od komentara koje im je uputila Pantovićeva. Mića je želeo da omalovaži Ljubin sport, te je pred svima ironičnim i sarkastičnim pokretima pokazao u čemu je se ona takmiči.

Vrati s*se, vrati kosu, ostaće će splačina pusta - odbrusio je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA IMAŠ OD TOGA DA POVREDIŠ MOJU MAJKU?! Stanija KIVNA na Tomovića, javno ga optužila: Napravio mi je PAKAO! (VIDEO)

Detaljnije pogledajte u video - klipu koji se nalazi u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Lepi Mića

#Ljuba Pantović

#Zadruga 2

'