AKTUELNO

Isplivali novi detalji!

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: Printscreen Instagram, TvPink Printscreen

Ana Korać dobila je pitanje od publike o Kristini Kockar i Filipu Mijatovu, da li su oni grešni ljudi ili je to ona, glasilo je pitanje gledalaca koji su primetili kako Ana tokom uspomena nije komentarisala Kockarevu, dok je o Filipu rekla sve najgore.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakve veze ima? Ja sam komentarisala samo ono što si me ti pitao da prokomentarišem. Pa dobro, nema veze Kija... Što se tiče tog dečka, naravno da ću da ga komentarišem, jer je psihološki bolesnik i baviću se pogotovu sa njim kada izađem napolje. To neka mu bude jasno - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je moj prijatelj i ja sam Filipa upoznala sa Anom. Filip je neko ko je sa nama bio po 15 sati dnevno, posle nekog vremena on mi je rekao da se zaljubio u Anu. Ja sam to rekla Ani. On je nju uhodio i tražio Anu da se vidi sa njom. On je bio zaljubljen u nju i posle toga je on našao devojku - rekla je Mina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Korać

#Privatna arhiva/Filip Mijatov

'