AKTUELNO

Isplivali novi detalji iz njihove veze.

Večeras je na programu televizije Pink specijalna emisija ,,Pitanja novinara", gde će sedma sila postavljati zadrugarima najintrigantnija pitanja o situacijama koje su se desile u "Zadruzi 2" proteklih dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastavila se tema odnosa Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, a novinarku je zanimalo kako je David bio spreman da prizna njenu ćerku Magdalenu, a govorio loše o njihovoj vezi. David je dao odgovor:

To se dešavalo kada smo bili u idealnoj vezi i sve to. Mi smo proveli od šest do sedam meseci kada se sve spoji. Ona je užasno posesivna, ljubomorna, nismo mogli da napredujemo. Gušili smo sami sebe. Nisam mogao ništa da radim sam - pričao je Dragojević.
Priznao si da si flertovao sa njom, da si joj govorio Hugo, kako da ne budem posesivna? Nemoj da lažeš više. Kako nisi mogao ništa da radiš sam, bio si šest meseci u Americi? - upitala ga je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Magdalena je bila kod mene jer je Aleksandra želela to, ja nisam bio za to. Mi smo odveli dete tamo i prijavili da bi moja mama mogla da se stara o njoj. Zbog socijalne službe, da ne bi Ljuba prijavljivala, pošto je već radila to - pravdao se David.
Dete je živelo sve vreme u Veterniku - priznala je Aleksandra.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'