AKTUELNO

Na Jutjubu "prešišala" veliki broj pevača, koji se dugo godina profesionalno bave muzikom!

Mlada modna blogerka Luna Đogani na velelepnoj sceni "Zadrugovizije" otkrila je i pokazala i svoj talenat za muziku, što su u više navrata do sada zapazili članovi stručnog žirija. Otkako su pozitivno komentarisali njene nastupe i posavetovali je da po završetku "Zadruge" treba da uplovi u muzičke vode, Luna je i sama donela odluku da to uradi čim napusti Belu kuću.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Od tada, Luna se trudi da joj svaki naredni nastup bude još spektakularniji i efektniji, što joj olako polazi za rukom, budući da su njen performans na trećoj po redu "Zadrugoviziji" održanoj u ovoj sezoni mnogi i članovi žirija, ali i zadrugari, uporedili sa nastupima svetskih zvezda. Takođe, stigli su komplimenti na račun pevanja koje je, kažu članovi stručnog žirija, poboljšala, a ni ovog puta pobeda nije izostala - talenat i trud primetili su i gledaoci, koji su je putem SMS glasova proglasili pobednicom.

Luna je ovaj put nastupila zajedno sa Markom Petruševićem Petrućijem i Davidom Dragojevićem, sa kojima je izvela pesmu "Alkohola litar", a koliku su pažnju javnosti svojim nastupom privukli govori i činjenica da su u rekordnom roku premašili milion pregleda na Jutjubu, na čijoj se trending listi trenutno nalaze čak na drugom mestu!

Pogledajte njihov nastup:

Pink.rs

#David Dragojević

#Luna Đogani

#Marko Petrušević

#Rijaliti Zadruga

'