AKTUELNO

Oni su imali najveći broj glasova na Fejsbuku i pregleda na Jutjubu.

Tokom večeri u Beloj kući organizovano je takmičenje među zadrugarima putem koga su ukućani mogli da pokažu koliko su zaista kreativni. Naime, na njima je bio zadatak da uz izabranu muzičku numeru spreme koreografiju, za koju su se svih devet grupa svojski potrudili.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Neki su to odradili na veoma šaljiv način u zavisnosti od pesme, drugi su bili veoma profesionalni u svojim novim ulogama, ali svakako da su svojim nastupima ostavili bez daha milionski auditorijum.

Gledaoci su imali priliku da putem Fejsbuk stranice i Jutjub kanala "Zadruga Official" glasaju za onu grupu koja ih je svojim nastupom zasenila.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ognjen je saopštio da je prva grupa koju je predvodila Luna Đogani i osma grupa čija je predstavnica Stanija Dobrojević su imale identičan broj glasova na Jutjub kanalu sa 90.172 glasa, a grupa koja je osvojila najveći broj glasova putem Fejsbuk stranice je grupa broj jedan (Luna, Maja, Nataša, Nensi i Miksi) sa 58,3% glasova.

Foto: Privatna arhiva

Pročitajte još: BILO ME JE SRAMOTA KAD SAM VIDELA MAMU PORED JOCE: Zadrugar se skinuo, pa sve ŠOKIRAO svojim ponašanjem!

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'