AKTUELNO

Večerašnje izdanje emisije "Izvedi me" obeležio je skandal koji se desio na jednom od izlazaka.

Posle drugog takmičara u dejting-šou programu "Izvedi me", Andrija Milošević najavio je video-prilog sa sastanka mladića i devojke koji su se upoznali u prošloj emisiji. Svi su očekivali da će to biti jedan sasvim običan romantični izlazak, međutim, sve je pošlo nizbrdo.

Foto: Printscreen

Prošlonedeljni takmičar odveo je crnokosu lepoticu na romantičnu večeru, gde su se tokom razgovora bolje upoznavali.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Sve je bilo u najboljem redu dok se nisu dotakli teme o kojoj su imali suprotstavljene stavove - oni su imali drugačiju percepciju o ulozi žena u 21. veku, pa mu je Sandra iskreno stavila do znanja da nije saglasna sa njegovim konzervativnim stavovima.

Foto: Printscreen Youtube

- Deluje kao fin, iskren momak ovako, na prvi pogled, ali sam onda videla da ima pogrešne stavove o ženama - iskrena je bila Sandra, a onda je usledio šok - mladić je bez dlake na jeziku otkrio kako doživljava svoju partnerku, čime ju je smrtno uvredio.

Moj je zaključak da si ti za pranje, peglanje, decu, kuvanje, treba da pereš noge mužu. Tako pričaš - iskren je bio takmičar, nakon čega je Sandra rešila da mu se suprotstavi.

Foto: Printscreen Youtube

Rekla mu je da je veoma zanimljiv i odmah zatim da se, u stvari šalila, nakon čega ga je u prepunom restoranu pred svima ispolivala vodom!

Foto: Printscreen Youtube

Posle osvete, Sandra je besno napustila restoran, dok usamljeni mladić nije mogao da veruje šta ga je snašlo.

Autor: D. Tanasijević

#Andrija Milošević

#Izvedi me

'