AKTUELNO

Osim emotivne veze koja je na pomolu, vrlo je izvesno da će se nakon večerašnje emisije "Izvedi me" izroditi veliki broj prijateljstava.

Na samom kraju večerašnjeg izdanja emisije "Izvedi me" devojkama se predstavio dvadesetogodišnji Jovan Maričić iz Beograda, koji je u studio ušetao uz hit Bijonse Nouls "Single ladies".

Foto: TvPink Printscreen

Posle predstavljanja nije dobio nijedan crveni taster, međutim, jednoj devojci zasmetalo je to što Jovan ima, po njenom mišljenju, preuske pantalone nalik helankama, a onda je usledilo njegovo objašnjenje.

Ja pratim svetske trendove. Nedavno sam posetio Pariz i Bukurešt, tako da sam obučen u skladu sa tim - rekao je on i nasmejao devojke, koje su u video snimku saznale da je Jovan, zapravo, frizer.

- Završio sam frizersku školu, bavim se i modelingom i idem u školu šminkanja. Interesuje me dizajn i moda - objasnio je on, nakon čega je zasvetlelo više crvenih tastera.

Foto: TvPink Printscreen

Devojke su uglavnom zamerale Jovanu njegovu građu i visinu, a onda je Sanja izrazila svoje želje.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja bih volela da si ti meni brat, stvarno! Imamo toliko iste stvari, kao da su nas isti roditelji rodili. Ne bih mogla da te gledam na drugi način, stvarno bih volela da si mi brat - rekla je ona, a iskrena je bila i Tijana.

Ne bih volela da imam dečka koji će da mi govori kako da se oblačim i koji će da se oblači lepše od mene - rekla mu je Tijana, sa čim on nije bio saglasan, a onda je pokazao šta zna.

Foto: TvPink Printscreen

Odigrao je valcer sa Sanjom, posle čega je usledila nova tura pritiskanja crvenih tastera, a onda je došao red i na njega. U igri je ostavio Anu i Kristinu, koju je, na kraju, i poveo u izlazak.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Izvedi me

#Jovan Maričić

#Televizija Pink

'