AKTUELNO

Bili su u strasnoj vezi neposredno pre nego što je izrešetan u sačekuši!

Jedna od trenutno najaktuelnijih učesnica "Zadruge 2" Ana Korać trenutno uživa u vezi sa Davidom Dragojevićem, koji je zbog nje raskinuo veridbu sa Aleksandrom Subotić. Mnoge informacije o Aninom životu pre ulaska u Belu kuću pojavile su se u medijima, ali jedna je bila posebno šokantna.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, isplivala je njena privatna prepiska sa bivšim dečkom Đorđem Zafirovićem Zafirom (37), koji je ubijen u sačekuši u Futogu kod Novog Sada, u decembru 2018. godine.

Foto: Privatna arhiva

Zafirović je povezivan sa mnogim kriminalnim radnjama i bio je vrlo dobro poznat policiji budući da je imao veoma impresivan krivični dosije. Zafir je bio oženjen ćerkom kontroverznog biznismena Dragoslava Kosmajca, a u strastvenoj vezi sa Koraćevom bio je neposredno pre ubistva.

Ana je od Zafirovića tražila da joj dostavi narkotike, ali i da joj pošalje novac za novu obuću. Takođe, u porukama ima i mnogo izjava ljubavi, naročito sa zadrugarkine strane.

Foto: TvPink Printscreen

Ana: Srce, da nemaš jedno ono, znaš na šta mislim Zafirović: Imam mnogo više, ljubavi. Ana: Treba mi jedan “parfem”. Zafirović: Gde? Hoćeš da ti ja donesem?

Koraćeva i njen dečko su se u prepiskama koristili šiframa, a "parfem" je u ovom slučaju bila šifra za psihoaktivne supstance koje je Ana tražila od Zafira.

Foto: Privatna arhiva

Nakon toga, ona je od svog dečka tražila i novac za nove sandale: "Srce jesi li ovde možda u A bloku? Trebaš mi nešto, je l' imaš kod sebe nešto keša? Treba mi da nešto platim, imam večeras nastup, pa ti vraćam sutra kad ustanem. Javi pa se viđamo", napisala je Ana, na šta joj je Zafirović odgovorio: "Nisam srce. Ali organizovaću ti. Kad hoćeš da pošaljem nekog i koliko da ti donese?" Zadrugarka mu je zatim objasnila da joj treba 1950 evra za nove "štikle za nastup".

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Pošto joj je Zafir rekao da joj novac brzo biti dostavljen, Koraćeva ga je nazvala ljubavi, poslala mu poljupce i izjave da ga voli.

Foto: Privatna arhiva

Pink.rs

#Ana Korać

'