AKTUELNO

Pevač smatra da su oni bili u vezi još pre početka druge sezone.

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Rekli ste da su svi parovi ovde lažni, da su Marko i Luna bili zajedno napolju, da li smete da potvrdite to sada - glasilo je pitanje za Radu Vasić, ali i Boru Santanu.

Rekao sam da sam to rekao Luni kada sam se svađao sa njom. Tada sam rekao. Pre neki dan sam spomenuo. Rekao sam da mislim da su bili zajedno. Da je sve ovo igra ovde. To je moje mišljenje - rekao je Bora, a onda se oglasila Rada:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam ga slušala, ništa ja rekla nisam. Nisam imala pojma. On misli da su oni bili zajedno, pa da su se ovde folirali u početku - rekla je Vasićeva, a Miki je imao šta da kaže o ovoj situaciji:
Blamiraš se, rekao si da su svi parovi fejk. Šta glumiš sada - vikao je Miki.

Pošto je bila spomenuta, Luna Đogani je ustala i rekla da su to gluposti i da su oni samo bili prijatelji koji su se dva puta videli pre početka druge sezone ''Zadruge''.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: SVA SREĆA, PA MI KONJE NISU SPALILI! Karađorđe šokirao Staniju ovim priznanjem, pa SPOMENUO LJUBU! (VIDEO)

Ono što ja mogu da kažem jeste da sam ja napolju dva meseca provela vreme u kući i van Srbije. Videli smo se na jednom događaju i na otvaranju butika. Ne interesujete me - rekla je Luna povodom ovih navoda.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bora Santana

#Luna Đogani

'