AKTUELNO

Premijerna ekipa zaputila se u Ivanjicu, rodno mesto Ane Korać.

I ovog nedeljnog popodneva u najgledanijoj emisiji o poznatima ''Premijera - Vikend Specijal'' očekuje nas mnogo ekskluziva i aktuelnih tema o ličnostima sa domaće javne scene koje su trenutno u žiži medijskog interesovanja. Ovo neće biti obična nedelja, a domaćini emisije Ognjen Nestorović i Tijana Prica sa svojom premijernom ekipom vode vas na uzbudljivo dvočasovno putovanje estradnom scenom Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Novinar Nemanja Vujičić posetio je rodno mesto jedne od najintrigantnijih učesnica ''Zadruge 2'' Ane Korać. Nemanja je u Ivanjici razgovarao sa Aninim dedom o njenom najbolnijem periodu - gubitku oca Milića koji je preminuo iznenada u septembru prošle godine.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠI DAN LJUBAVI: Fotografiju koju je Nataša Bekvalac objavila nikada niste videli, a nateraće vam suze na oči!

- Ne mogu sada to - izustio je drhtavim glasom kroz suze deda Ane Korać, a šta je još govorio o svojoj unuci saznaćete u nedelju u ''Premijera - Vikend Specijalu''.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored toga, u najgledanijoj emisiji o poznatima očekuju vas i brojna uključenja poznatih, ali i uključenje uživo iz Crne Gore, iz doma Vladimira Tomovića koji će govoriti o vezi sa Stanijom Dobrojević, ali i o mnogim drugim gorućim temama koje interesuju domaću javnost.

Foto: Pink.rs

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Premijera - Vikend Specijal'' koje je na programu TV Pink u nedelju, 17. februara uživo od 14 časova!

Autor: M. K.

#Ana Korać

#Premijera-Vikend specijal

#Vladimir Tomović

'