AKTUELNO

Premijerna ekipa posetila je rodno mesto naše popularne pevačice i saznala do sada nepoznate detalje iz njenog privatnog života.

Novinar emisije "Premijera - Vikend specijal" Nemanja Vujičić posetio je Paraćin, rodno mesto Ane Nikolić, gde je razgovarao sa njenim profesorima iz gimnazije, obišao znamenitosti ovog grada u Pomoravskom okrugu, gde je pop pevačica odrasla, a potom razgovarao sa njenom prijateljicom iz detinjstva Anom Stojančićević.

Foto: TvPink Printscreen

- Oduvek je bila stvarno drugačija i specifična u smislu da su mnogi mislili i tada ono što mnogi možda misle i sada. Podeljeni su - ili su je i tada voleli, ili ih je na neki način iritirala - prisetila se Ana, a potom sa gledaocima Televizije Pink podelila detalje nezaboravne anegdote sa danas popularnom pevačicom.

Foto: TvPink Printscreen

Prvi džeparac

- Jednog leta samo je došla i rekla:"Hej, mogle bismo mi nešto da radimo. Hajde da radimo u kafiću kao konobarice i zaradimo novac". Krenule smo da radimo zajedno, to je bilo jedno od meni lepših, ako ne i najlepših letovanja... Bile smo u tom periodu složne, imale istu energiju, toliko smo se dobro uklopile da vlasnici kafića nisu znali šta ih je snašlo, proširili su ogromnu baštu, predlagali da dođemo na rolerima... Ona je uvek imala te neke ideje, koje su bile ispred drugih. Svako je pomalo želeo da bude kao Ana - prisetila se Anina drugarica iz detinjstva.

Foto: TvPink Printscreen

Sazrela nakon očeve smrti

Poznato je da je Ana u detinjstvu ostala bez oca Dušana, koji joj je bio najveća podrška. Pevačica ne krije koliko joj nedostaje pokojni otac, kojem je posvetila pesmu "Da te vratim", kao i posvetu na svom poslednjem studijskom albumu "Labilna", a kako se osećala u trenutku kada je doživela najveću životnu tragediju otkrila je njena prijateljica iz Paraćina.

Foto: Pink.rs

Znam da se Ana tad promenila u smislu da je shvatila da će morati sada nešto da radi sama. To je, sigurno, doprinelo njenoim sazrevanju i daljim odlukama u životu. Tog trenutka, kada se sve to desilo, počeli su da razmišljaju i o preseljenju, nije postojao razlog da porodica ostane tu gde jeste - otkrila je Ana Stojančićević u današnjem izdanju "Premijera - Vikend specijala".

Pink.rs

#Ana Nikolić

#Nemanja Vujičić

#Otac

#Premijera-Vikend specijal

#Smrt

#pevačica

'