AKTUELNO

Tu ga je prvi put zaintrigirala.

Tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića sinoć su bili ljubavni parovi iz "Zadruge 2". Za vreme emisije, Marko Miljković izneo je nove detalje iz svoje veze sa Lunom Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Marko je prvo rekao kako su se Luna i on ljubili tokom veze sa Slobom Radanovićem, a zatim je izneo još jednu zanimljivu činjenicu. Ovoga puta u sve je upleo njenu mamu Anabelu Atijas i njenog očuha Andreja Atijasa.

Foto: TvPink Printscreen

Veoma dobro poznajem Lunu. Upoznao sam je od glave do pete. Njen očuh je mlađi od mene pet godina - rekao je Marko.
Tako je. Mamim muž je mlađi od moje mame dvanaest godina, a Marko od mene je stariji dvanaest godina - dodala je Luna, koju je Marko ispravio, istakavši da je od nje stariji, ipak, trinaest godina.

Foto: TvPink Printscreen

Ko razume shvatio je, ali Andreja pozdravljam te. Ja moram da priznam nešto. Prva stvar koja je mene zaintrigirala za Zadrugu 1 je Lunina mama, koja mi je u jednom kafiću gde smo se sreli pre Zadruge 1, rekla da je Luna potpisala ugovor. Anabela i ja smo se sreli pre nego što je Luna ušla. Tu me je zagolicala - nastavio je Miljković.

PROČITAJTE: PEREM JOJ KOSU NA STOLICI: Marko Miljković otkrio zašto njegovo i Lunino tuširanje traje toliko dugo! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'