AKTUELNO

Glasine su ga jako naljutile.

Poslednjih dana su u javnosti i među zadrugarima aktuene spekulacije o opredeljenju Davida Dragojevića. Njegova devojka Aleksandra Subotić smarda da iza svega stoji njena majka Ljuba Pantović.

Foto: Pixabay/Pink.rs

Ljuba i Aleksandra nisu u baš najboljim odnosima, a o svemu je sa Miljanom i Marijom Kulić razgoarao David tokom žurke. To je u jednom momentu videla Aleksandra, koja je prebacila svom dečku.

Ja nikada o njoj ništa ružno nisam rekao. Ona mrzi mene i Sandru, mrzi nas! - izjavio je David.
Šta bi majka imala nešto protiv? Ja bih bila najsrećnija! Da li je normalno da neko prihvati moje dete sa detetom, da ih pazi i čuva, a da ja tako pričam o njemu? - rekla je Marija Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Tebi nije bitan marketing, njoj jeste. Ja ću nju da tužim. Niko nije imao više devojaka od mene. To ljudi u Beogradu ne znaju, jer nisam izlazio iz Novog Sada i Veternika - odgovorio je David.

Njihovom razgovoru se pridružila Miljana koja se klela da je za glasine o njegovoj orijentaciji čula baš od Ljube. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Foto: TvPink Printscreen

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: KIJA JE ZA SVE BILA U PRAVU: Luna u suzama otišla sa žurke, VRIŠTALA i govorila da je sve podseća na Slobu! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'