AKTUELNO

Zakucavanje na startu emisije.

Ove noći u poslednjoj epizodi četvrtog kruga u kojoj se "Pinkove zvezdice - All stars" predstavljaju u okviru zadatka "Rok muzika sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka" led je probio Mateja Vukašinović koji je otpevao pesmu "Andrea" koju u originalu izvodi grupa "Regata".

Foto: TvPink Printscreen

Mateja se čak rastrčao po studiju što je potpuno oduševilo petočlani žiri, koji ga je nagradio sa svih pet glasova.

Divan dečko, talentovan, stvoren za scenu, ti si naš Džastin Timberlejk i jako sam ponosna na tebe. Moj si miljenik što se tiče dečaka, moram da priznam to. Ovo danas si tako šmekerski odradio, meni si bio fenomenalan, sve pohvale od mene - rekla je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Moram da se složim sa Kijom, ti si domaći Džastin Timberlejk. On se stalno poigrava sa žanrovima i iz svega ume da izvuče onu sitnu esenciju, to umeš i ti. Nije rok samo način izgovaranja reči, nego je sve, malo stav, malo pogled, i ti to dobro dočaravaš, ova pesma ti je legla fenomenalno. Iznenađen sam kako ti ovo fenomenalno leži. Ta divljina koju rok ima može da se inkorporira u moderan hip-hop - naveo je Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj sjajan nastup to možete učiniti u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Mateja Vukašinović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'