AKTUELNO

Goca oduševljena njegovim plesom i kretanjem po sceni.

Još jedno izdanje vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars" upravo je počelo. Večeras je poslednja emisija u kojoj će se mališani predstaviti kroz zadatak Imitacije. Prvi od jedanaestoro mališana koji će nastupati je Mateja Vukašinović koji je imitirao Džastina Timberlejka u pesmi "Can't Stop the Feeling".

Foto: TvPink Printscreen

Nakon statičnog početka sa gitarom u rukama, Mateja je skočio na noge, razmrdao kukove i zaplesao sa drugarima na sceni. Ovo je oduševilo žiri, pa je i Goca Tržan podigla svoju stolicu, a on je dobio svih pet glasova.

Moram da ti priznam, kada si počeo sa gitarom svidelo mi se kako pevaš i sviraš ali mi to nije bila imitacija. Ali si onda lupio pečat i zaista si napravio super atmosferu, lepo si igrao, kretao si se kao Džastin i trudio si se da izgledaš kao on. Izabrao si super veselu pesmu. Ja sam prezadovoljna tvojom imitacijom, napravio si šou - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

U onom prvom delu si ga baš skinuo, tako počinje njegov najnoviji hit, ali sam pomislila da ću morati da kažem "To nije tako upečatljivo", ali onda si me razuverio i počela sam da se smejem jer sam postala zadovoljna tvojom tačkom. U potpunosti si ispunio zadatak - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Kompletan nastup pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Mateja Vukašinović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'