AKTUELNO

Pevač želi što pre da se razvede od Sevićeve.

Popularni mladi pevač Darko Lazić uspešno se oporavlja od stravične saobraćajne nezgode koju je doživeo 23. oktobra.

Od kako je saznao da je njegova devojka Marina Gagić u drugom stanju, Lazić ima još više motiva da se što pre vrati normalnom životu. On želi što pre da se oženi Marinom, ali problem mu pravi njegova još zakonita supruga Ana Sević, od koje se nije razveo.

Foto: Predrag Gajić, Pink.rs

Ana je promenila broj telefona, ali i adresu stanovanja, tako da niko od Darkovih prijatelja ne može da stupi u kontakt sa njom i saopšti joj njegovu odluku.

Darko je pre nesreće želeo da se venča s Marinom, a kada je čuo da je trudna, rešio je da to bude što pre. On bi hteo da potpišu papire pre nego što mu se devojka porodi. Spremni su čak da se venčaju u bolnici, jer će on i narednih meseci biti na lečenju. Planiraju da zovu matičara da dođe do KBC Zemun, međutim Ana mu pravi problem. Žena kao da je u zemlju propala. Nikome se ne javlja, ne možemo da joj uđemo u trag - kaže dobro obavešteni izvor i dodaje da su svi zgroženi njenim ponašanjem.

Foto: E-stock

Zovu je na broj mobilnog telefona koji je godinama koristila. Stalno je nedostupna, očigledno je kupila novu karticu. Raspitivali su se kod prijatelja ne bi li saznali koji broj sada koristi, ali niko ne zna. Pokušali su da je pronađu i u stanu u Skojevskom naselju, gde je živela sa Darkom, a u kom je ostala sa detetom nakon što su se rastali. Ni tamo je nema. Niko ne zna gde je, ne javlja se, ne komunicira sa ljudima koji poznaju Darka. Zgroženi su njenim ponašanjem, ali i očajni što ne mogu da dođu do nje - zaključuje izvor.

Darkov otac Milan Lazić potvrdio je informaciju da nikako ne može da stupi u kontakt sa još zakonitom snajom.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

PROČITAJTE JOŠ: JEDNU ŽELJU MU NIKADA NEĆU OSTVARITI: Verica Rakočević otkrila u čemu neće udovoljiti mužu! (FOTO)

Zvao sam da čujem unuku, a Ana je promenila broj telefona i ne možemo da je dobijemo. Ni njeni roditelji neće da nam se jave. Njena majka nam je pustila poruku da dete nije kod njih. Nisam ja budala da me za*ebava. Ani neka je na čast što brani da budemo u kontaktu s detetom. Samo moj sin da se oporavi, pa će sve to doći na svoje. Mnoge stvari će se promeniti - završio je pevačev otac.

Pink.rs

#Ana Sević

#Darko Lazić

'