AKTUELNO

Jedva čeka da se razvede od Luke!

Pevačica Nataša Bekvalac u aprilu ove godine optužila je svog supruga Luku Lazukića za porodično nasilje, a od tog trenutka ona preživljava pravu golgotu. Zbog svega što joj se dešava, Bekvalčeva razmišlja o odlasku iz Srbije.

Foto: EKSKLUZIVno

Pevačica danima živi u agoniji kada će doći trenutak da se razvede od Lazukića i jednom za sva vremena prekine svaki kontakt sa njim. Ona se požalila svojim prijateljima da ne može da podnese bruku i sramotu zbog svega što joj se desilo i poverila im se da mora da se odseli iz zemlje da bi se zaštitila od brojnih skandala i sačuvala svoje zdravlje koje je ugroženo.

Muka mi je više od svega! Ne mogu da podnesem ovo. Dokle više?! Ma samo da se razvedem... Nisam dovoljno jaka da istrpim sve. Hoću samo da odem što dalje odavde i da me nema - glase pevačicine reči upućene njenim bliskim osobama, koje na sve načine pokušavaju da joj pomognu.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Da podsetimo, Lazukić je nedavno podneo tužbu protiv Nataše i dostavio sudu račune kojima je on plaćao njihove zajedničke ručkove u restoranima. Ovo je kap koja je prelila čašu i navela Natašu da donese odluku o selidbi.

Nataša ne može više da izdrži ovde. Koliko god se trudila da se smiri i ne misli više na porodično nasilje koje je pretrpela od muža, a zatim i brojne tužbe, priče i ogovaranja, njoj se iz dana u dan stvaraju novi problemi s kojima više nema snage da se bori. Pored toga što je klonula duhom, ona se ježi od same pomisli na Luku. Opterećuje je boravak i u stanu na Dedinju i u kući na salašu u Čeneju, jer je s njim tu provodila vreme. Kap koja je prelila čašu jeste tužba u kojoj joj tražio da mu vrati novac koji je potrošio na njihove ručkove po restoranima, putovanja i sitnice u stanu, poput štekera i sijalica. Koliko joj god to delovalo smešno, isto tako ju je šokiralo i izazvalo veliku sramotu - kaže izvor.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: MNOGI SU JOJ POZAVIDELI: Srpska voditeljka u zagrljaju holivudskog lepotana! (FOTO)

Ono što predstavlja otežavajuću okolnost njenog napuštanja zemlje jeste besparica u kojoj se nalazi. Iako se oseća bezvoljno, ona je počela je sa pregovorima za nastupe kako bi zaradila novac, otputovala i ohladila glavu od problema.

Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'