AKTUELNO

Nesvakidašnja situacija desila se u Bjelovaru.

Bjelovarski policajci utvrdili su razlog zbog kojeg se u petak oko 9:45 na parking mestu u Ulici Dimitrija Demtra u Bjelovaru zapalio Fiat Punto u vlasništvu 77-godišnjakinje.

"Nakon što pet meseci nisam vozila, sela sam u automobil i krenula prema centru grada. Sećam se da sam prebacila u prvu brzinu i krenula. Budući da sam tražila parking mesto, vozila sam skroz polako, parkirala sam auto i otišla sam u grad. Moja kuća je svega kilometar dalje od Demetrove, gde sam ostavila auto. Kada sam se za sat vremena vratila, policija i vatrogasci bili su u ulici. Šokirala sam se kada sam videla da stoje pored mog auta, koji je bio prekriven penom. Tada su mi ispričali da se zapalio", priča za MojPortal 77-godišnja žena kojoj se u petak u Bjelovaru zapalio Fiat Punto jer ga je vozila samo u prvoj brzini.

Žena živi sama otkako joj je preminuo suprug, a kako ne bi neprestano nekoga molila za pomoć, automobilom se povremeno koristi kako bi došla do centra grada ili groblja.

"Samo sam bila oprezna. Ne želim da zovem decu i unuke da me voze do prodavnice, lepše je biti samostalan. Jako mi je teško zbog svega", objasnila je gospođa.

Autor: