AKTUELNO

Tek nekoliko godina posle razvoda pevačica je progovorila o onome što ju je najviše tištilo.

Anabela Atijas i Gagi Đogani, koji su dok su bili u braku činili grupu "Fanki Dži", pre nekoliko dana ponovo su nastupali kao duo, što je njoj veoma prijalo.

Foto: Pink.rs

- Bili smo pozvani na brzinu i nisam imala vremena da svarim tu informaciju. Možda je i bolje tako, ko zna šta bih odlučila da sam razmislila. To što smo razvedeni nema veze sa našim poslovnim odnosom. Bez obzira na sve, on je otac moje dece i uvek će imati posebno mesto u mom životu. Te noći smo bili ponovo "Fanki Dži", mi smo dobra kombinacija. Svaki put kada bude dobra ponuda, nastupićemo zajedno. Pomažem mu kada treba - kaže pevačica za "Blic".

Ona je za ovaj list otkrila i da je mnoge pesme koje su nastale u grupi zapravo pevala Marija Mihajlović, a da je ona samo "otvarala usta", što joj je teško padalo.

Foto: Printscreen Youtube

- Gagi zna koliko sam patila, ali on je kriv, jer je insistirao na tome. Naučila sam dosta od Marije, trudila sam se, radila na sebi i napredovala koliko sam mogla. Ipak je njen glas vanserijski - iskrena je Anabela.

Ona je 2009. nastavila samostalnu pevačku karijeru.

- Ja sam bio skeptičan kada je krenula u solo vode. Mnogo godina je prošlo, a ona je dokazala da ume da peva - rekao je Gagi za "Blic".

Autor: V. T.

#Anabela Atijas

#Brak

#Gagi Đogani

#Ispovest

'