AKTUELNO

Ono što najviše usporava proces razvoda je svakako visina alimentacije.

Mnoge javne ličnosti pokušavale su da održe svoje veze i brakove uprkos tome što su bili pod budnim okom javnosti, ali neki od njih nisu uspeli u ovoj nameri. Neretko u javnost isplivavaju njihove svađe i vređanja zbog para, a ono što najviše usporava proces razvoda je visina alimentacije.

Aca Lukas i Sonja Vuksanović nedavno su se i zvanično razveli, a pevač je za medije rekao da je na suđenju bilo "kao na pijaci".

Foto: Irena Atanasković Hrnjak

Sonja je zahtevala da Aca mesečno za njihovu ćerku Viktoriju izdvoji čak 5.000 evra. Međutim, Lukas nije hteo ni da čuje za tu svotu pa je ponudio 2.000 evra, što je sud usvojio. Sonja je tražila i dodatni trošak koji se tiče školovanja njihove naslednice, pa će Aca godišnje plaćati dodatnih 9.000 evra.

Pored Ace Lukasa, i mnogi drugi poznati muškarci plaćaju alimentaciju bivšim suprugama, a među njima su i Darko Lazić, Danilo Ikodinović, Stefan Đurić Rasta, a alimentaciju svom bivšem suprugu mora da plaća i pevačica Maja Nikolić.Darko Lazić i Ana Sević odugovlačili su s razvodom najviše zbog starateljstva, ali i podele imovine. Na kraju je Lazić ostavio stan bivšoj ženi, u kom ona živi s njihovom ćerkicom Lorenom, a pevač ima obavezu da mesečno plaća alimentaciju u visini od 500 evra.

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša Bekvalac, prema pisanju medija, prima alimentaciju od 300 evra na ime starije ćerke Hane, koju ima s Danilom Ikodinovićem.

PROČITAJTE JOŠ: RASTA NE DA ANI LUKSUZNU VILU OD POLA MILIONA EVRA! Obustavio radove, pa kupio stan, NEĆE NI DA ČUJE DA NEKRETNINU DELI s pevačicom!

Foto: E - Stock

Stefan Đurić Rasta, kako se navodi, plaća mesečnu alimentaciju od 2.000 evra. On i Ana Nikolić bez problema su se dogovorili i u njihovom slučaju novac nije bio problem. Pevačica je dobila starateljstvo, a Rasta je pristao da za svoju ćerku daje i dodatni novac, koji dobija od Jutjuba, a mediji navode da je reč o 5.000 evra mesečno.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Naime, pevačica je izgubila starateljstvo nad mlađim sinom Lazarom, a sud je odredio da ona mora da plaća alimentaciju bivšem suprugu Vuku Kadiću. Maji je sud odredio da mesečno mora da plaća 11.000 dinara sinu Lazaru.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#Darko Lazić

#Maja Nikolić

'