AKTUELNO

Devojka (20) povređena je u Italiji, kada je tokom masovne tuče, u kojoj je učestvovao određen broj državljana Albanije i Rumunije, došlo do pucnjave.

Kako se navodi u italijanskim medijima, tuča se dogodila na ulici u oblasti Fero di Kavalo između desetak ljudi albanske i rumunske nacionalnosti, starosti između 20 i 40 godina.

Ne zna se razlog napada

Kako se navodi, dve grupe su se prvo sukobile verbalno, da bi onda došlo do fizičkog obračuna koji se završio pucnjavom. Policija i dalje istražuje pravi razlog tuče.

Mediji navode da je rasprava počela na jednom mestu, a da je to tuče došlo u blizini kafića "Central" u kom je bila nesrećna devojka, prenosi Rai.

Tokom tuče jedan momak izvukao je pištolj, zapucao, a metak je rikošetirao o zid i pogodio Martinu koja je sedela za stolom sa prijateljima.

Nakon pucnjave je došlo do opšteg stampeda.

Ranjena devojka odmah je prevezena u bolnicu Santa Maria Goreti u Latini gde je podvrgnuta operaciji i u stabilnom je stanju.

Policija proverava video-snimke sa nadzornih kamera i očevidaca koji su snimali tuču svojim mobilnim telefonima, kako bi se rekonstruisala dinamika dešavanja i kako bi ušli u trag identitetu čoveka koji je pucao.

Autor: