AKTUELNO

Član Srpske napredne stranke Goran Karadžić izrazio je punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u borbi za očuvanje naše zemlje.

- Znamo kome verujemo!!! Kažete da ćete da "grizete parket" kako to mi košarkaši kažemo, da nećemo se predati do poslednjeg "atoma" u nama!!! Ali u ovoj borbi su nama - srpskom rodu, kroz vas predsedniče, vezali i noge i ruke, a kako stoje stvari, sada hoće i da nam stave povez na oči, pa sa takvim pravilima njihove igre da završavamo utakmicu!!! - napisao je Karadžić na svom Feksbuk profilu i poručio:

Foto: Privatna arhiva

- Gospodo iz EU i sa "zapada" budite u jedno sigurni, mi ovo prvenstvo, koliko god da traje, dobijamo i tu nemamo niti malo sumnje, a dokle nam i "trepavice mrdaju" mi ćemo se boriti i kako vam je više puta i naš predsednik rekao, pobediće Srbija.
A o vama kvislinzi je suludo trošiti reči, vi ste pokazali i dokazali da ste samo i samo veliki izdajnici i države, ali svoga roda - samo i znate da poltronišete i da se šlihtate, ali i toga je srpskom narodu više dosta!!!

- Srbija jeste večna dok su joj deca, upravo sa ovakvim našim vođom - velikim Aleksandrom, verna - zaključio je Karadžić.