AKTUELNO

Njena porodica i prijatelji su uvek tu kao podrška.

Osmogodišnja Ljiljana Plavšić je svojom harizmom, neverovatnim glasom i slatkoćom osvojila srca petočlanog žirija, ali i definitivno obeležila muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice". Njen neosporni talenat ju je doveo do šestog kruga, kada će otpevati pesmu Tonija Cetinskog "Kao u snu", a ona ne krije oduševljenje što je deo ovog zabavnog programa.

Ovo takmičenje predstavlja za mene ceo moj život, tako mogu da kažem - ovim rečima je opisala Ljilja svoje zadovoljstvo učešćem u Pinkovim zvezdicama.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ona je priznala da uživa u svim čarima i mogućnostima koje joj je pružilo ovo takmičenje, ali i otkrila koji momenat je najviše ispunjava.

Najviše volim kada izađem na scenu i zapevam i kada slušam komentare žirija, jer stvarno dobijam mnogo lepih komentara - rekla je ona.

Plesne grupe su tu da bi pomogle svim kandidatima da njihov scenski nastup izgleda interesantnije.

Puno mi znači što su sada plesači sa nama na sceni, lepo mi izgleda tada scenski nastup - rekla je zadovoljno ova osmogodišnjakinja.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ljilja je otkrila da kada se nalazi na sceni, zaboravi na sve i da se trudi da maksimalno iskoristi svojih "5 minuta" i numere koje je pripremila otpeva najbolje moguće.

Za sve takmičare definitivno najveću podršku predstavlja njihova porodica i prijatelji koji će im uvek dati konstruktivan savet, a evo kakve komentare na Ljiljine nastupe imaju njeni najbliži.

Uvek imam reči podrške. Svi mi kažu da sam super i da ovako nastavim. Kada ja gledam svoje nastupe, uživam u tome i do sada mi se sviđa sve kako je prošlo i kako sam otpevala - rekla je za kraj ova Pinkova zvezdica.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ljilja će zajedno sa ostalim kandidatima koji su dospeli do sedmog kruga nastupati u petak u novom serijalu muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", zato nikako ne propustite da vidite spektakl koji su vam pripremili talentovani mališani.

Pročitajte još: ZVEZDA PINKOVIH ZVEZDICA! Kada je na sceni Ljuba je NA SVOM TERENU, sada samo čeka SUPERFINALE! (FOTO+VIDEO)

D. B.

#Ljiljana Plavšić

#Pinkove zvezdice

'