AKTUELNO

Marko Bošnjak se 2016. godine takmičio i pobedio u “Pinkovim zvezdicama”. Svojim vokalnim mogućnostima je rasplakao celu Srbiju, a iako su mu predviđali ozbiljnu muzičku karijeru, on danas radi u fast food-u.

Sa svega trinaest godina izvodio je veoma zahtevne pesme, a žiri koji su činili Jelena Tomašević, Goca Tržan, Milan Stanković, Leontina Vukomanović i Hari Varešanović, rasplakao se dok je Marko izvodio pesmu "Što te nema", koju u originalnu peva Jadranka Stojaković.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko je skoro studirao u Berlinu, a onda je preko noći odlučio da se vrati u Zagreb. Kako kaže, ustaje teško jer do kasno radi kao pomoćni radnik u jednom zagrebačkom fast food-u na Črnomercu. On radi na kasi i po potrebi pere sudove kako bi preživeo.

Probudio sam se jednu subotu i pomislio: "Zašto sam tu?" Kupio sam kartu i u utorak sam već došao u Zagreb i rekao: "Idem da radim". Impulsivno donosim odluke, tako sam isto doneo odluku da odem da živim u Nemačku. Nije to neka hrabrost, nama mladima je to normalno, treba slušati sebe i slediti svoj put. Imam i ja crnih dana, ali biću dobro - ispričao je za Index.hr.

Foto: Pink.rs

Marko je otkrio koji su njegovi planovi za budućnost.

Moji planovi su da budem srećan i ispunjen i da do kraja godine izdam album. Nadam se da ću na leto imati angažmane, zovite me da nastupam da mogu dati otkaz u fast foodu i živeti od muzike - poručio je Marko, koji je ove godine objavio dve pesme, a u Hrvatskoj je i dobio nagradu za izvođača godine, te ne sumnjamo da će krenuti uzlaznom putanjom.

Autor: N. Ž.