AKTUELNO

Prva porodična fotografija Marijane Mićić sa mlađom ćerkom je nešto najslađe što ste danas videli.

Nema ni mesec dana, ali to ponosnu mamu nije sprečilo da je fotografiše i njenu sliku podeli sa pratiocima na Instagramu. Naime, Marijana je fanovima na dar dala sliku napravljenu u toplini svog doma a sadržaj fotografije svakoga bi razneženio pa i one sa najledenijim srcima.

Na njoj mlađa ćerka Marijane Mićić, Sena po prvi put ostvaruje kontakt sa starijom sestricom Anom hvatajući je za ručicu.

Voditeljka je ovaj poseban momentat zabeležila telefonom a kada je sliku objavila na Instagramu vešto je oko ruku dve sestre stavila srce.

S obzirom na to da i sama ima brata, svesna je Marijana koliko jaka bratsko-sestrinska ljubav može da bude, a ako je suditi po ovo slici čini se da će se ona lično potruditi da ćerkama usadi ljubav i sve one prave osnovne vrednosti.

Foto: Instagram.com/micicmarijana

Suprug Miloš za kog se još nije zvanično udala velika joj je podrška, a budući da voditeljki otkako je prvi put postala mama sve glatko teče ne bi nas čudilo da za godinu i po, dve čujemo da je i njen treći naslednik, tačnije naslednica na putu.

Autor: N. Ž.