AKTUELNO

Očekuje vas još jedna uzbudljiva epizoda najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja.

Nova epizoda šeste sezone „Pinkovih zvezdica“ je na programu televizije Pink u nedelju 30. aprila od 13:30 časova. I ovog puta, očekuju vas dobra muzika, najtalentovaniji klinci i spektakularni nastupi. 

U šestoj emisiji šeste sezone „Pinkovih zvezdica“, žiriju i celom Balkanu predstaviće se 12 novih takmičara, koji su se svojim talentom izdvojili među više stotina dece koji su se prijavili za najgledanije dečije muzičko takmičenje. Ove nedelje gledaćete Stašu Dragojević, Ivanu Usar, Sofiju Klisuru, Stefana Ilića, Mariju Milošević, Marvina Demirovića, Elenu Kesić, Nikolinu Orbović, Sadetu Hrustić, Ninu Glavonjić, Jovanu Vuletić i Lorenu Vlašić. Od ovih 12 takmičara, Jelena Tomašević, Tijana Dapčević, Leontina Vukomanović, Angellina i Sergej Ćetković će odabrati najboljih 10 koji će proći u sledeću fazu takmičenja.

Sve simpatije žirija, ali i publike, i u ovoj emisiji pokupiće naši najmlađi i najslađi takmičari. Srce publike osvojiće Nina Glavonjić izvođenjem pesme „Čuvaj moje srce“ Aleksandre Radović, a Staša Dragojević će izborom pesme – „E Ritorno da Te“ Laure Pauzini – oduševiti sve članove žirija, a posebno Jelenu Tomašević, kojoj je ovo omiljena pesma. Njen nastup i pevanje pohvalila je i Tijana Dapčević.

Pevaš bolje od originala – rekla je Tijana.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Sjajan scenski nastup ove nedelje pokazaće Marvin Demirović, koji će se predstaviti pesmom „Ako te pitaju“ Petra Graša i Sadeta Hrustić, koja će otpevati pesmu „Stoperka“ Goce Tržan.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Svojim fenomenalnim vokalima, žiri će ostaviti bez daha Ivana Usar, koje će izvesti pesmu „Bitanga i princeza“ Jelene Tomašević, Elena Kesić pesmom „Hajde onda ništa“ Tijane Bogićević i Nikolina Orbović koja će se predstaviti pesmom „Poljsko cveće“ Tošeta Proeskog.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Ipak, najjači utisak u ovoj emisiji ostaviće Lorena Vlašić, koja će svojom bojom glasa i scenskim pokretom ostaviti žiri bez daha. Lorena je za prvo predstavljanje izabrala pesmu „Ja za ljubav neću moliti“ Nine Badrić.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Još jedna uzbudljiva emisija je pred nama, zato ne propustite novu epizodu šeste sezone najlepšeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice", u nedelju 30. aprila od 13:30 časova na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.