AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja.

Nova epizoda šeste sezone „Pinkovih zvezdica“ je na programu televizije Pink u nedelju 23. aprila od 13:30 časova.

Ove nedelje emisija će početi malo drugačije nego obično – jer je Jelena Tomašević proslavila rođendan na snimanju! Naime, Leontina Vukomanović, Tijana Dapćević, Angellina i Sergej Ćetković napravili su joj pravo iznenađenje – pod izgovorom da kasni na snimanje, Sergej se Jeleni nije javljao na telefon, a kad se podigla u crvenoj stolici, on ju je sa Marijanom Mićić dočekao na sceni sa tortom i cvećem.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Ipak, pravi spektakl gledaoce čeka upravo na velikoj sceni „Pinkovih zvezdica“, uz najtalentovaniju decu u regionu!

U petoj emisiji šeste sezone „Pinkovih zvezdica“, žiriju i celom Balkanu predstaviće se 12 novih takmičara, koji su se svojim talentom izdvojili među više stotina dece koji su se prijavili za najgledanije dečije muzičko takmičenje. Ove nedelje gledaćete Nikoliju Šipku, Adnu Muratović, Milicu Trpinac, Helenu Dudić, Nađu Marinković, Aleksu Markovića, Irinu Ognjević, Isidoru Milovanović, Helenu Zorić, Moniku Jukić, Pavla Vasiljevića i Lanu Rubelj. Od ovih 12 takmičarka, žiri će odabrati najboljih 10 koje će proći u sledeću fazu takmičenja.

Naše zvezdice doneće najbolju muziku u domove gledalaca širom regiona, a od nekih nastupa publika će se sasvim sigurno naježiti. Adna Muratović oduševila je žiri izvođenjem pesme „Melanholija“ Jelene Tomašević, a fenomenalne komentare dobila je i Helena Zorić, koja je otpevala pesmu „Suze za kraj“ Danice Krstić. Monika Jukić ostavila je žiri bez daha Luisovom pesmom „Ne kuni me, ne ruži majko“, a za sam kraj, briljirala je Lana Rubelj sa pesmom Selin Dion „It’s All Coming Back to Me Now“.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Međutim, apsolutno najveće iznenađenje za žiri, ali i gledaoce kraj malih ekrana, biće pojavljivanje Pavla Vasiljevića na sceni „Pinkovih zvezdica“. Sa samo šest godina, Pavle se prvi put pojavio u prvoj sezoni najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja, da bi se potom takmičio i u petoj sezoni „Pinkove zvezdice – All Stars“. Ovog puta, Pavle se pred žiri vraća kao tinejdžer, a izvođenjem pesme „Bože brani je od zla“ Tošeta Proeskog oduševio je petočlani žiri. 

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Očekuju vas najtalentovanija deca i najbolja muzika, zato Uskrs ne propustite novu epizodu šeste sezone najlepšeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice", u nedelju 23. aprila od 13:30 časova na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.