AKTUELNO

Ne propustite najlepše dečije muzičko takmičenje!

Nova epizoda šeste sezone „Pinkovih zvezdica“ je na programu televizije Pink u nedelju 16. aprila od 13:30 časova. I ove nedelje gledaoce očekuje pravi spektakl, jer su najbolji mladi talenti regiona na našoj sceni.

U četvrtoj emisiji šeste sezone „Pinkovih zvezdica“, žiriju i celom Balkanu predstaviće se 12 novih takmičara, koji su se svojim talentom izdvojili među više stotina dece koji su se prijavili za najgledanije dečije muzičko takmičenje. Ove nedelje gledaćete Anu Dojčinović, Saru Simonović, Nađu Đurđević, Kristinu Marić, Mariju Nagraisilović, Nikolinu Lazić, Ivu Jovanović, Taliju Vasilovu, Anđelu Radulj, Elenu Topluhu, Mariju Ćirić i Ivu Grujin. Od ovih 12 takmičarki, žiri će odabrati najboljih 10 koje će proći u sledeću fazu takmičenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena Tomašević, Leontina Vukomanović, Tijana Dapčević, Angellina i Sergej Ćetković ove nedelje imali su težak zadatak, jer su naši takmičari bili spremniji nego ikad.

U duhu uskršnjih praznika, naše zvezdice poslale su važnu poruku. Ana Dojčinović otpevaće pesmu „Život nije siv“ Mije Dimšić, a svojim glasom i harizmom oduševila je žiri, i neke članove žirija dovela do ivice suza.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Snažnu poruku poslala je i Marija Nagraisilović pesmom „Zavoli“ Nikole Rokvića, a žiri ju je opčinje posmatrao i uživao u svakoj sekundi njenog nastupa.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Ja sam na ivici suza – rekla je Leontina.

Najtalentovanija deca u regionu ostaviće žiri bez daha svojim moćnim glasovima. Marija Ćirić predstavila se Adilovom pesmom „Moje si nebo“, a njen emotivni nastup žiri je pozdravio aplauzom. 

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Za sam kraj, žiri je bio oduševljen Ivom Grujin i njenim izvođenem čuvene pesme „Yesterday“ grupe „The Beatles“. Ovu kultnu pesmu, Iva je otpevala potpuno na svoj način, što je posebno opčinilo žiri.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Očekuju vas najtalentovanija deca i najbolja muzika, zato Uskrs provedite uz novu epizodu šeste sezone najlepšeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice", u nedelju 16. aprila od 13:30 časova na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.