AKTUELNO

Podigni glas!

Vest da će Pinkova zvezdica Darija Daka Vračević predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj dečijoj "Evroviziji" dočekana je sa oduševljenjem, a svi jedva čekaju da je vide na velelepnoj sceni ovog takmičenja.

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Mi smo imali priliku da porazgovaramo sa Darijom, koja nije skrivala oduševljenje zbog toga što će baš ona biti predstavnica Srbije na ovom prestižnom takmičenju.

Mnogo mi je drago i mnogo sam uzbuđena. Nadala sam se i ispunila mi se velika želja, jako sam srećna što ću predstavljati Srbiju na Evroviziji. Kada sam konkurisala prvi put, bila sam treća, prošle godine sam preskočila zbog "Pinkovih zvezdica - All Stars" i sada sam opet probala i pobedila sam. Leontina i ja smo zajedno radile tekst pesme, Aleksandra Milutinović je radila melodiju - kaže Darija i otkriva detalje zbog kojih je želela baš ovakvu pesmu:
Moja pesma se zove "Podigni glas" jer sam mnogo gledala snimaka i slika kako se životinje muče u prirodi jer ljudi bacaju đubre po šumama, u mora, okeane i požari svi koji su se desili su inspirisali ovu pesmu.

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Darija nam je otkrila da su krenule pripreme, a priznaje da joj pobeda nije primarna, iako bi volela da se desi:

Uskoro snimam finalnu pesmu i spot, već zamišljam kako će sve to da izgleda, već jedva čekam da se družim sa svima u Poljskoj, to je najbitnije, jedva čekam sve da ih vidim tamo. Volela bih da pobedim, ali ne opterećujem se time, idem da se zabavim i to je najvažnije - kaže Darija.

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Iako je takmičenje u novembru, Darija nam je otkrila da ona već radi i na drugim projektima, a jedan od njih je i film.

Čeka me jedan film koji će biti negde na proleće, ali ne smem mnogo da otkrivam o tome. To mi je prvi film i prva glavna uloga - zaključila je Darija.

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Ceo intervju sa Darijom pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Darija Vračević

'