AKTUELNO

Sprema se nešto veliko!

Poznati srpski kompozitor, tekstopisac i kantautor Bane Opačić, oglasio se na popularnoj društvenoj mreži Instagram i oduševio mnogobrojne fanove.

Autor mnogobrojnih hitova odlučio je da pokloni pesmu superfinalisti spektakularnog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" i tako pomogne u stvaranju jedne velike karijere, koju su mnogi predvideli ovom mladom pevaču još od njegovog pojavljivanja u prvoj sezoni "Pinkovih zvezdica".

Pročitaje još: 'JOŠ UVEK SAM U ČUDU' Sergej Pajić podelio svoje utiske nakon trijumfa u Pinkovim zvezdicama - All Stars: Evo sa kojom muzičkom zvezdom ŽELI DUET (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

2016. godine sam pozvao divnu pevačicu i odlučio da joj poklonim pesmu jer sam prepoznao nekog ko će biti poseban. Ove godine sam odlučio da uradim isto to sa jednim momkom koji pored talenta ima i neke divne ljudske kvalitete. Uskoro mi stiže u goste David Radosavljević i čekam ga sa jednom velikom pesmom, koja je moj poklon njemu, tek da najavimo jednu buduću veliku karijeru. Do tada, evo jedne moje pesme koju David jako voli. Nastavite da pratite - poručio je Bane, i dodao: - Od svih karijera koje su se stvarale uz moje pesme, verujem da će Davidova biti najveća.

Komentari na ovom postu pokazuju koliko je narod oduševljen odlukom kompozitora: "Bravo, dragi Bane! Odabrali ste pravu osobu jer je David čudo od deteta", "Moj san se ostvario!", "Koliko sam srećna, ne mogu ni da opišem"...

Foto: TvPink Printscreen

David je tokom svog učešća u popularnom takmičenju postao miljenik, ne samo publike, već i članova žirija, a svojim glasom, nastupima, kao i ponašanjem, pokazao je da ima sve ono što treba da krasi jednu mladu zvezdu. Autor je najpoznatiji po svojim baladama, a kako je često tokom takmičenja David upravo pevao emotivne pesme, a ne sumnjamo da će ovaj duo udružiti snage i napraviti nešto što će ostaviti jak utisak i pogoditi mnoga srca.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: M.P.

#Bane Opačić

#David Radosavljević

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

'