AKTUELNO

Spektakularno superfinale najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima "Pinkove zvezdice - All stars" održano je sinoć, a titulu pobednika je, zahvaljujući glasovima publike odneo Sergej Pajić.

Briljantnih 12 superfinalista priredili su noć za pamćenje, a tokom ove superfinala koje im je bilo veoma značajno, podržao ih je i Željko Mitrović koji je u studio u Šimanovcima došao sa porodicom.

On je prvo na svom Instagram nalogu objavio video sa ćerkom Andreom Mitrović, i otkrio kako bi njih dvoje ocenjivali zvezdice i odabrali pobednika.

Da smo Andrea i ja u žiriju sve zvezdice bi pobedile - napisao je Željko uz video.

Tokom pauze, Željko je snimio i video sa Leontinom Vukomanović, koja je od prve sezone bila u žiriju “Pinkovih zvezdica”.

Evo kritikujem žiri jer je prestrog - napisao je Željko, koji je ipak bio zadovoljan izborom koji je žiri napravio.

Kija Kockar koja je ove sezone prvi put bila u žiriju, požalila se Željku na pravila takmičenja, jer smatra da su svi superfinalisti zaslužili pobedu.

Kija kaže da nije bila stroga i da sam ja kriv za pravila koja sam napravio, po kojima možemo imati samo jednog pobednika - napisao je vlasnik TV Pink.

Nakon prvog preseka, takmičenje je u superfinalu između ostalih napustio i Mateja Vukašinović, ali Željko je imao jedno iznenađenje za njega.

Mateja, bez obzira što je ispao, duboko verujem da može postati srpski Justin Bieber - napisao je Željko, koji je u videu najavio da je u pripremi pesma za Mateju.

Željko je do samog kraja ostao da podrži zvezdice, oduševljen njihovim glasom i scenskim nastupima, a nama ostaje da sačekamo septembar, novu sezonu i nove mlade talente koji će sasvim sigurno osvojiti region.

Autor: Pink.rs

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Željko Mitrović

'